bla, bla, bla...

kan ju börja med att säga att vädret idag har vart grymt, seriöst love it! kollar lite på adam live och ska städa rummet också, jippi. men datan dampar som vanligt och jag får ryck när den byter rad och sånt, mina problem är för härliga :D ska ju jobba imon och på söndag med, sen får jag försöka ta reda på varför det hela tiden försvinner pengar utan att jag använder mitt bankkort -.-' seriöst fml....



kramar<3

nu börjar det...

skoljoggen är avklarad och jag känner mig totalt död i benen efter det, i vaderna och knäna då alltså, bajs också! nästa år satsar man på under 30 eller 30-32 min, så nu blir det hårdträning fram tills nästa år, fast börjar väl om två-tre veckor ;) blööö har matte prov på fredag me, håller på med talsystem och annat kul just nu! men ska fortsätta vara mattesnille nu!




dagens outfit och sista bilden, jag dör! hhahaha

kramar<3

tack coca cola för energiboosten!

sitter på samhällslektionen oc väntar på indiana jones, felix och emil ska ha redovisning om reklam! hahah heiniken-reklam, grymt kul! men bästa saken idag var nog tuppluren man tog vid skåpen, galet va skönt det var fast blev sjukt dryg sen så då fick det bli en cola! wow alltså, boost av hög nivå! ska fortsätta plaga samhäll nu så, skriver senare när skolan är over! ;D



ser ni skillnaden på mig när jag är trött! :D

kramar<3

skola imorgon..

dags för skolan igen och figyloppet på onsdag också, liksom kill me now! ska kolla in favoritprogramen för dagen och köpa mer tuggummi för jag överlever seriöst inte utan tuggummi :O hahah nedå men det är gott ju! ska bara ta det lugnt och göra lite på en samhällsuppgift. skriver något senare kanske :)


gammal bild :)

kramar<3

veckans tre grymmaste bloggar!

  • Anna Le - Grymmaste bloggen nr. 1 är en i min klass Anna Le som har bloggen http://aannale.blogg.se. Söt och snäll tjej som gillar VP (Vampire Diaries). Men bloggen är fylld med fina outfit bilder och grym text.

  • Helen Bai - Grymmaste bloggen nr. 2 är stockholm/täby bloggaren Helen Bai, http://asiat.blogg.se. Bloggen som jag läser dagligen och som har hela paketet. Outfits, skönhetstips, härliga inlägg och grym humor!

  • Matilda Johansson - Grymmaste bloggen nr. 3 är new New York bon Matilda Johansson http://apieceofnewyork.blogg.se som tidigare bodde i Värnamo. Men nu upplever high school och New York på bästa sätt! Följer henne varje dag för att se hennes grymma upplevelse!

ingen rubrik.

vet inte kändes inte som att det behövdes rubrik idag, har egentligen inget viktigt att skriva just nu men måste ju uppdatera. ska nog dra och köpa lite lördagssnacks snart och imorgon blir det döma match, ut och springa och massa annat. blir mest att ta det lugnt tror jag, blir ju figyloppet på onsdag så det är nog bäst. lägger in dagens outfit också.




skriver snart igen, kramar<3


FRIDAY!!

JA, DET ÄR FREDAG!! äntligen, fem dagar med plugg och annat kul har gått och det är dags för helg, tack och lov! nu ska jag bara ta det lugnt, träna lite och döma match på söndag om inget annat händer förstås. ska ju skärpa mig lite också när det gäller de jag äter..det går faktiskt ganska bra ha inte ätit lika mycket som vanligt utan ätit regelbundet och lagom :D ska man köra fredagsmys ikväll eller? ne chips är äckligt men popcorn går ju bra, heja mig! avslutar med dagens outfit.




annars, pussar och kramar<3


hösten är här..

kan ju säga det så alla vet; hösten har kommit! dags att plocka bort alla shorts och kortkort.. dags för de snygga jeansen, leggingsen, benvärmarna, tjocka tröjorna, stövlar, klackar etc. skulle kunna sitta och rabbla upp min garderob för hösten, fats det skulle inte vara så kul ju :) ska ju springa imorgon med och det blir ju himla kul, men ska mest försöka hitta ett bra tempo som jag kan hålla under loppet så jag inte stannar någon gång... nog om det, ska inte tråka ut er haha.


tröja-bikbok-linne-jc-jeans-jc
bästa outfitbilden ever!

skriver senare, kramar! <3

uppdatering!!

nu kommer en efterlängtad uppdatering och ska faktiskt bli bättre på att blogga, jag lovar! just nu vänta jag på att lektionen ska börja, inte särskilt entusiastisk för tillfället men ska bli helt taggad nu. ska lägga upp outfit bild med och fixa lite med designen också. förresten tog skolfoto idag, blev nog så himla ful och enskild sk avi inte tala om!

bästa klassen ever! :D

skriver sen på svenskan, kramar<3


sunday is great...

imorgon är det dags för skola igen och har två inlämningar till imorgon med, en om 9/11 och en om reklam. men är ju med i en tävling också och det går ju inte så himla bra... lite svårt när en stor bloggare är med som har 6000-8000 läsare per dag men skulle så gärna vilja vinna för har ju aldrig vunnit någonting och det är ju dagen efter min födelsedag som tävlingen avslutas så det hade ju varit grym att vinna :) hahah skulle någon vilja rösta så klicka på den här länken (LÄNK) scrolla ner till Julia Dahl och så är det bara att trycka på gilla knappen, kan också vara så att man måste gilla sidan först men det är värt det juicygossip är ju bäst! :D nu ska jag kolla awkward och göra inlämningarna ;)


weird..

skriver senare, kramar<3

lördag och vilken lördag!

mycket att göra men lite tid låter som gymnasiet tycker jag men ska man ha utbildning så får man kämpa! syrran har ju "fest" idag också så det är en massa tjejer här idag och de ska hålla på hela kvällen med en massa skoj saker... inte för mig då men man får ju offra sig ibland. anmälde mig till juicygossips tävling idag och lycklig med bland de tjugo sista är helt lycklig nu :D nu måste man få röster på sitt namn och den med flest namn den 5:e oktober vinner.. skulle vara helt grymt att vinna dagen efter min egen födelsedag och få en Ipad :) känns fult egentligen för nu måste man fiska röster som politiker gör, men jag vill ju verkligen vinna..


bild på mig från idag :)

aja, skriver sen och kanske har något bättre att skriva om, kramar<3


news flash!

den är till mig då, är väldigt seriös nu och ska inte ha värsta sämsta betygen nu i början! gå ut stark och slutar stark, tänkte på det när jag fick matteprovet dock kollade jag inte på det förens jag kom hem.. fick 19 av 25 hahah, fatta sämst, borde haft typ 21-23 typ för att vara "säker"! aja ska bli ändring nu och plugga stenhårt för man har ju inte allting varje år och då gäller det att satsa direkt :) men nog om det för känns inte bra att slänga min skit på er...ähh..kom inte ut helt rätt men ni fattar nog!'

Charlotte Jørgensen -I wanna be your dream come true
nya nya nyaI have life on my mind.

skriver senare, kramar<3

seeeg dag..

...kan säga att dagen var väldigt lam och seg, lite som en vanlig dag i värnamo. kan det inte hända något kul eller? orkar inte med massa läxor, prov just nu inte skoljoggen heller, måste verkligen ändra min inställning men det får bli på onsdag och nästa vecka tror jag... och ska börja ta mer foton och sånt till ny header bland annat :)

Tumblr_lp9v7tidi51qkf588o1_500_large

skriver imorgon, kramar<3 

uttråkad...

..väldigt uttråkad just nu. ska snart börja laga mat och plugga lite svenska, engelska och tyska efter det, jag kommer verkligen inte orka det men det ska la gå ändå. aja har inte så mycket att säga idag, kommer nog på lite mer senare.

305337_286934664656386_248968371786349_1345622_924527551_n_large

skriver senare, kramar<3


sent inlägg...

..mår inte särskilt bra idag, känner mig väldigt sliten och har ont överallt. förkylnignen blir värre och halsen börjar värka.. får börja droga halstabletter imon eller nått och se vad som händer, väntar liksom på att datan ska dö så det dröjer ett tag till innan jag kan sova men men det ska la gå. måste skaffa ett kameraprogram till datan har ju inget, nån som vet ett? skriv i kommentaren i så fall :) woho 9% kvar nu! längtar :D


(knasssssssss!)

skriver imon, kramar <3

snart måndag..

...igen och dags för läxor etc. etc. har ju massa att göra under veckan som kommer tyska-, engelska-, svenskaläxa, matcher att spela och matcher att döma. hur ska jag orka allt detta?! kommer vara utmattad i slutet av veckan men ska ta det lugn nu idag och kolla på en massa filmer :) blir maraton med filmer, mys och lite läsning i ondskan och big mouth & ugly girl!


fredagens outfit :)

aja ska fortsätta med att ta det lugnt, skriver sen, kramar<3

tack för gårdagen...

...har seriöst aldrig haft så kul! det ble v nog lite för mycket för de flesta men som tur var kommer jag ihåg gårdagen klart och tydligt, men man var lite lullig och höjde nivån med att spela lite också(ingen hang-over iaf)... hahah tur att jag var med människor jag gillar och trivs med, det måste vi göra om! kommer aldrig glömma gårdagen, och speciellt tack till åsa du var min ängel igår! :)<3
låten passade så bra för gårdagen!

Tumblr_lqxx0ar0kg1qayfa3o1_500_large


aja, skriver mer senare, kramar<3

nollning avklarat...

...nu är det förfest och inspark som gäller! fyfan va kul jag hade, men har aldrig luktat värre... känner forfarande fisklukten, även att det inte är jag som luktar apa. einar saknar jag redan, mitt och paulinas lilla jesu barn, vägen till och från nollningen var smärtsam, men verkligen värt det! men lite brottning i sill, ruttna grönsaker, lök, rödbetssallad är aldrig fel, inte heller rugby med einar! och rulla i gräset medans man dränkts i tomatsås, sirap, mjöl, sill, rödbetssallad var inte så tokigt de heller! värst var väl att få bort lukten och allt annat äckligt, aja nu ska jag tagga förfest och inspark! TAGGA! :D

lägger upp bild sen.

skriver sen, kramar<3

historia...

...snart börjar lektionen med erik! hahah bästa dagen för tillfället får väl se vad jag tycker efter ett, måste fixa mig på 25 minuter men det ska väl gå åt h*lvete! neee, men ska ju börja med historia tio över och sen blire nollning, förfest och inspark! dör jag så vet ni varför, nollningen tog mitt liv!  :O



aja, börjar min lektion nu skriver sen, kramar<3

dålig uppdatering...

...ah ungefär så är det men ska bli bättre nu när man har egen dator :) känns bra att kunna veta att jag kan uppdatera nästan var som helst, ska göra inlägg i skolan etc. men taggar iaf insparken imorgon och nollningen & förfesten klart, men funderar på att skippa insparken mådde piss idag och kroppen värker oavsett mer eller mindre träning :( aja ska fundera på saken ett bra tag till för imorgon smäller det :D

Tumblr_lqv2wlgwff1qmtgy5o1_500_large

skriver iaf imorgon innan allt häänder och så klart efter också, kramar<3

RSS 2.0