trött, frågvis och irriterad...

höll på med svenskan till för ett tag sedan men nu så är jag äntligen färdig! trött och sliten utan att fatta någonting, kul och fett boring...man kan ju inte alltid ha det bra men imorgon ska jag träna med så wish me luck!:)



kramar<3


outfit till fredag....

bilder på outfiten till fredag, eller?;)


kanske ska ta andra skor?:)

kramar<3


trött men taggad!

astrött och sliten sen träningen nu när jag sitter och pluggar på tyskan till imorgon! kaos, kaos och mer kaos orkar snart inte mer men tack gode gud för fest på fredag;)



kramar<3


emilmakers...

tagga fest hos emil på fredag! as taggad nu när det äntligen blir av, naturfesten för alla ettor och treor asså kaos. aja känns lite trögt nu när man vet att det snart är lov och en massa träning gör det inte mycket lättare för mig, är ju trött hela tiden:( men aja nu ska jag ta vara på min sovmorgon och göra lite nytta!



kramar<3


it's just another word for love...

har inte bloggat på jättelänge nu men försöker verkligen uppdatera ofta men ibland lyckas man inte...berit låter utanför och är för övrigt himla irriterande, kan inte koncentrera mig. snart är jag iaf färdigt med läxor och kan sova för hela kroppen värker....



kramar<3


it doesn't get any better than this...

dagen har varit super bar även om jag suger på att blogga, så ska köra lite snabbt vad som hänt. morgonen började med att man skulle träna på nordic club med laget, skit skönt och hård träning me like:D hahah sen blev det att skynda hem käka lite, fixa sig och dra till stan för skulle till farfar och sen blev det på stan med paulina, ebba, martina och matilda, fina tjejer:) hade as kul men kaos på stan när man snackar bal hahahah aja tagga nästa helg iaf fest då ju!



kramar<3


guess who's f*cked!

tja som alla ser har det inte funnits några nya inlägg på ett tag(3 dagar) eftersom att min blogg har krånglat lite väl mycket och inläggen inte vill publiceras av någon anledning...så jag är lite förbannad nu och hoppas att detta inlägg publiceras som det ska:) ska iaf blogga mer nu när problemet är löst(?) och det blir daglig uppdatering i mitt boring liv;D

Tumblr_lv2zfaypst1qlolyqo1_500_large
so true...

kramar<3

studiedag...

vem älskar inte studiedagar? alltså super bra man kan sova lite  längre, bara ta det lugnt, komma ikapp i plugget om man nu tycker det är kul, shoppa, åka iväg eller något annat kul. ska ju ha prov i övermorgon, jippi kan ju inte bli roligare och självklart har man tyska! skjut mig nu eller vaddå liksom? super mycket att göra och för lite tid :)

Tumblr_ltzi7b22az1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lu9v5jl17n1qaboqzo1_400_large
Tumblr_laawjiyeub1qc0g5lo1_500_large
känns som om det här stämmer in väldigt bra på mig? ;)


kramar<3

fuling....

kände mig som en fuling hela dagen hahah, går inte beskriva den känslan! kommer ett par riktiga fuling bilder också, ni kommer inte tro att det är sant. vet inte vad som händer imorgon men förmodligen får jag sova en stund eller något :) är lite sliten men tänkte fixa alla jobbiga läxor iaf, är ju bara 22 skoldagar kvar så ska kämpa på;)



alltså last frame...säger bara det fuling hahha...

kramar<3

done like right now!

skolan färdigt, stan avklarat och fördig handlat:D träffade Ebba i affären förgyllde min dag som vanligt och skrattade lite extra än vanligt men ah det är ju fredag, då blir det ju flumm på hög nivå. inte ovanlig alls...hahah f*n va jag hatar autocorrect-.-' du förstör mitt liv och bloggen:) men nu ska jag chilla lite och käka taxi de är ju fredag trotts allt, och sen lite glass på det! fett mos hahah;)

så sant och det hände innan på stan oops just my luck:)

kramar<3

inspiration...

just watch....

DSC_7162.jpg
DSC_7081.jpg

387520_2451961136457_1174877539_32458975_329116792_n_large
Clothes-fashion-girl-ideal-hair-long-hair-favim.com-208440_large

just saying this is fashion!

gul och blå...

rubriken passar rätt bra då man är lite mörbultad efter att ha fått ta i dubbelt så mycket pga ett ömt knä och skoskav till tusen. inte bra men grymt skön känsla man får av att träna, rena adrenalinkicken:) fast är lite spyfärdigt just nu men men så kan det gå hahah, ska fått två inlägg till som ligger i utkast, just my luck!

Tumblr_lpkhoqcp321qamh5ho1_500_large
typ mina ben fast värre...
301995_137701446337840_118362614938390_179452_1250686979_n_large
men fortfarande happy som tjejen i mitten:D

kramar<3


breaking dawn - part 1

nu är det över den första delen är avklarad, ar så mycket jag vill säga men inte kan. det är jätte jobbigt att jag måste vänta tills imorgon:( ebba var är du när man behöver dig? hahah desperat typ hahha ne men ni skulle känna precis som jag om ni var i samma situation ;) men nu ska jag få datan att ladda ur så skriver imorgon...

The-twilight-saga-breaking-dawn-part-1-jacob-black-25303296-1279-543_large
381124_2193551842949_1371773490_31942086_368311530_n_large
wtf liksom kan inte värnamo ha sånt?;S


kramar<3

the day can't get any better!

har ätit amerikanska pannkakor idag med nutella och jordgubbssylt as gott men känner mig helt fet hahah! ska ju kolla på breaking dawn snart också det kommer bli as kul, men det är as mycket folk:O alltså shiet det är kaos hahah men nu ska jag kolla efter Matilda;)

Tumblr_luk8ipg6ut1qmevz7o1_500_large

kramar<3

nästan där...

..alltså nästan klar då menar jag:) kollar lite på vem kan slå klantarsle och idiotskalle, super kul blir bara så irriterad på dem, fet lavett ska dom ha -.-' men skola imorgon jippi va kul, ska vara nyduschad och längta till svenskan..NAT! hahahah är bara så himla trött nu och slutkörd men livet rullar på så ska göra det bäst av det! skirver mera imorgon, that's a promise:)

C7c2c20d4abfc33111578a15c1f2c97e_large

kramar<3

massa att göra...

och så lite tid för att palla allt:) har tre saker som ska göras tills imorgon, alltså tre jobbiga läxor! och det blir ju inte bättre när man fått träningsvärk i magen? alltså hur lyckas man med det hahah?:D lägger inte upp några roliga bilder på mig heller det är ju helt ***** fantastiskt! ska banne mig fixa nya bilder och annat roligt nu hahah vi får se hur det går;) men ska fixa historian eller börja lite snabb på den, så skriver senare:)

Tumblr_lugdyd45xk1r1g3w3o1_500_large
 
passion for fashion, I want those shoes! seriöst skorna är fantastiskt ***** gorgeous;)

kramar<3

fuck life det är snart måndag:(

efter att ha skrattat ett bra tag så kom jag på att det snart var måndag...då var det inte lika roligt längre, varför ska helgerna vara så korta?:( längtar till jullov nu men det är så himla mycket man ska göra innan julen också, lite prov, lite baknig, lite körning, lite klappar, lite nolife...ja gud va bra-.-'

Tumblr_lu957ajc3y1r02g6xo1_400_large

kramar, nu ska jag kolla på polisskolan <3


färdig biffad och nyduschad...

okej det var ett tag sen jag var nyduschad men inlägget kom inte upp på bloggen-.- som sgt tränade jag idag det var grymt skönt och avslappnande. blir nog mest ta det lugnt idag men får väl se vad som händer hahah för har seriöst ingen aning om vad jag ska göra:o

 Tumblr_lthlj10kul1r5pxjko1_500_large
dog av skratt när jag läste denna hahah;)

kramar<3

uppe med tuppen!

sitter och kollar på tv nu innan träningen börjar, ska dra till grynet ganska snart så cyklar vi till Nordic club:) nu blir det hård träning hahah ska seriöst biffa mig ett tag nu...eller vi får se hur det blir med det;)



kramar<3


meeh varför?

åhh ska träna imorgon bitti ska bli riktigt skönt:) träffade Åsa idag, det gjorde min dag perfekt efter matteprovet. träffade Emmy med, så söta ni två är! skulle aldrig kunna glömma tiden med er, det var goa tider de;) ne nu ska jag sova så jag orkar easyline imon;p

Tumblr_ln57bu19f91qfqg9ro1_500_large_large
true shit...

kramar<3

still working...

pluggar fortfarande matte och har ont i vaderna, jippi! ska fortsätta ett tag till, skriver en massa imorgon typ fyra inlägg eller nått:) låter bra tycker jag, massa kramar!<3

Shit-happens_large

long weekend...

glömde skriva för någon dag sen men har haft lite mycket att göra eftersom att jag hade fått mitt gamla netlog-konto:s har inte använt det på några år men fick ett mejl som sa att jag hade många olästa meddelanden, så jag gick in ock kollade  och såg att det var nya konversationer men har ju inte varit inne så ah någon annan hade utgett sig för att vara jag...kan u säga att jag stängde ner kontot direkt:)

387435_217722968301062_206270382779654_551478_934153805_n_large
massa feta kramar för nu ska jag plugga på matteprovet som är på fredag<3

at the moment...

sitter på biologi lektionen för tillfället, är lite trött och mörbultad sen igår. men det ska väl gå bra man är ju helt enkelt ovan att få en normal och bra träning mot en lalla träning:) ska läsa lite nu men ska ha skridsko sen så kanske får lite bilder därifrån, men som sagt skriver senare...
 
Tumblr_lu1vjobpjm1r1wk8mo1_500_large

kramar<3

update!

blir ingen a/b-lagsträning imorgon för min del, såg att den börjar nio och det funkar inte riktigt just nu eftersom dagen inte är slut för min del. men ville ju verkligen träna så får köra egen träning och börja träna med dem till veckan tror att det hade träning på tisdag. allting är bengts fel som vanligt han skulle ju kolla upp tiderna...blir så irriterad av att man inte håller saker man lovar!

Tumblr_lu5mimzeyl1qb6t6wo1_500_large
sådär vill jag göra med bengt, ge honom en fet bitchslap!

kramar<3

trust_

sitter och kollar på trust_ men filmen laggar ju hela tiden och har inte tålamod för sånt på kvällen! får kolla på datan nu för hela tv-skärmen slocknade precis, säger bara det fml mitt liv och det är bara story of my life...ska banne mig slå sönder tv:n snart också det blir perfect! ska träna imorgon me, blir as bra nu när jag mår bättre och videoinlägget kommer imorgon också! :D skriver senare när jag inte har pms-besvär....



fina bilder, säger jag bara hahah!

kramar<3


passed out and living a dream!

jaa, vad ska jag säga...har jobbar nästan hela dagen, är ganska slut kört faktiskt och nu är man sjuk också perfect! ska ta det lugnt imorgon men familjen skulle till grand samarkand så får se vad som händer:) skulle gjort videoinlägg idag men vill inte visa mig som ett lik så blir faktiskt ett på söndag när jag fått lite färg. just det fick ett sjukt otroligt mail idag stod att jag vunnit en tävling på hos veckorevyn där jag vunnit en HP Beats, trodde inte det var sant men kollade på deras hemsida och där var mitt lilla namn! säger bara jag vann!!!


två dagar gammal bild, ful men, men :)

kramar<3

sliten mes och jobbig jävel!

kände att dagens prestation på jobbet inte var så himla bra men kör gott det går:) det är ju sista dagen imorgon så ska kul men tråkigt också, kommer sakna alla de är ju så mysiga! aja måste verkligen sova nu så skriver imorgon ;)




kramar<3

jobba, jobba, jobba!!

nu var det färdig jobbat för dagen och färdig tränat för den delen också! ska ju träna imorgon också fast det är egen träning,  ska försöka få upp kondisen lite så jag orkar någonting :) ska biffa mig på söndag också med a/b-laget tror det var ett fyspass. aja ska inte tråka er till döds, skriver något senare :D

kramar<3

RSS 2.0