today outfit...

så här ser jag ut idag utan att bry mig särskilt mycket för går ju bra till tio i tio idag. tänkte fixa min tumblr idag för den har tagit bort de jag följer för följde kanske femtio men igår när jag gick in följde jag trettiotvå så...aja nog om det ska plugga lite på engelskan, inte för att jag kommer lära mig något men det är alltid nått!:)


new in!

var ju i Växjö igår och fick med mig något hem, ett par jeans och en blus. dock ville blusen inte med hem den stannade kvar i Växjö och där får den vara tills jag kommer nästa gång! men här är i alla fall en bild på jeansen och nej bilden ger ingen rättvisa så grymt mycket snyggare på!


All a girl needs sometimes is just a little shopping...

sitter på bussen på väg mot Grand Samarkand efter en liten tur i stan, lyssnar på lite skön musik medan vi åker, alltså skulle kunna lyssna på musik 24/7 men kanske inte hade blivit så lyckat. är snart där nu så får avsluta snabbt, kramar!<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2834620/images/2012/pic_5062ee61ddf2b30924000348.jpg" class="image">


soon I'm there....

är snart framme i Växjö hos systeryster, hatt hunnit med mycket idag bl.a köra på en älg eller ja inte jag men tåget! allting blev svart och fick värsta chocken men nu är allt bra:) ska packa ihop mina grejer nu är i Växjö om nån minut!


study and study, hey!!

har pluggat som bara den idag och blivit krasslig i halsen också...men gick ju mer tid till att plugga på fysiken så svenska och tyska plus lite fysik får jag göra imorgon bitti! sånt här ligger jag och gör mitt i natten...


night!


deny what you like but all I know is that whatever you are hiding will eventually come and bite you

hade skoljoggen idag, kände att det gick bra att springa/jogga även om mina vader inte är som de ska. nästa år ska det banne mig bli under 30 minuter, blir ut och springa osudden minst en gång i veckan vilket blir 52 gånger tills nästa år och det är 297 km! Fatta sjukt tänkt det två eller tre gånger i veckan istället, sjukt vad vältränad man blir! men ska inte tråka någon till döds för har ändå lektion nu, skriver senare!


sometimes I would love to disappear but I don't because I know that I have to be strong

känner att jag inte har bloggat på skit länge men har inte haft inspiration till det och har inte svarat på sms heller för har fått prioritera skolan först av allt och nöjen sen. inte så jättekul kanske men jag vill ju ha bra betyg och kunna utbilda mig till vad jag vill, men ibland känner jag bara för att ge upp för att jag inte orkar mer...inte något bra inlägg det här, alltså seriöst ni märker hur dålig jag är på att finna något att blogga om, vi får se hur detta går;)


tired....

är helt slut känner verkligen att jag behöver sova men går ändå aldrig och lägger mig, konstigt? aja har inte mycket att säga så slänger in tre bilder från idag, wow iPhone bilder vilken höjdare där!


todays autumn outfit...

får man bli tröttare på vädret i Småland? jag orkar inte med mer regn och blåst, kan det inte bli en fin och mysig höst någon gång? glömde ju att vi bor i Sverige där det blir iskalla vintrar, kort vår, pissig sommar och en mongo(=jobbig, konstig med äckligt väder) höst. får väl pigga upp det mörka med något ljust istället, dagens outfit:


stressed out...

gud vad länge sedan det var jag skrev på bloggen men fick låta skolan gå före för att inte "gå in i väggen" typ. men eftersom det inte är lika stressigt nu kan jag blogga mer om jag nu lyckas hålla vad jag lovar och appen fungerar som den ska. ska sova nu iaf för är så sjukt trött, skriver imorgon, kramar<3


#26

Tumblr_m8v9epycqm1rd4biyo1_500_large
något jag alltid velat göra men aldrig kunnat för det första är jag för kort och inte rätt storlek, men en tjej kan ju få drömma och hoppas lite ibland. kanske är just vad jag behöver göra nu alltså hitta saker jag vill göra och bara göra det för vem vet när jorden går under.... 

want it now...


vill verkligen ha detta men är så jobbigt när man inte ska köpa saker eller har råd haha. men ska seriöst ha detta får ju passa på egentligen innan man blir en fattig student ;)

three days absense...

har inte bloggat på tre dagar, känns lite jobbigt att jag inte håller vad jag lovar men eftersom appen inte väljer/vill publicera mina inlägg så är det tomt på bloggen. skitkul att komma in till en blogg utan något nytt att läsa, ska ju finnas nya inlägg och nya bilder minst en gång per dag. nog om det ska inte predika för er måste öva på lite engelska glosor så att jag lär mig något, ska ju bli bättre i skolan och faktiskt ta vara på året även om det känns som om vissa lärare inte bryr sig och hatar mig. dock ska jag endast blicka framåt och kämpa på, kan ju inte bli värre än vad man gör det till! slänger in några inlägg imorgon, kramar!<3
 
A15ftitcyai8eyl_large
Tumblr_m9sfhauqnt1r48wwvo1_500_large
Hqlines-swag-girl-boy-couples-favim.com-508562_large

worldwide hottie!

 
Blev helt stunned när jag såg den här bilden, gud va snygg han var...helt otroligt att han är svensk kan inte fatta det själv då han man inte skulle tro att denna killen var svensk. Han heter Benjamin Eidem och han är en svensk model, som upptäcktes när han läste en meny på en restaurang(!), man har kunnat se honom jobba för Prada, Calvin Klein och många andra stora designers. Den här killen förtjänar verkligen att hamna i denna kategorin, ett litet plus var ju att han var svensk dock är det synd att han har tjej, men hon kan ju skratta sig lycklig med honom som pojkvän.
 
 
 
 
 
 

everybody is perfect, some just doesn't see it...

många tror att så länge man är glad så mår man bra, men det är lätt att bara ta det man ser som ett bevis på det. många ungdomar, inklusive jag, har inte det svårt med att låtsas vara glad även fast man bara vill gå och gömma sig.
 
mest beror detta på vad jag har eller rättare sagt vad jag nästan alltid haft BDD - Body Dysmorphic Disorder, den är inte lika allvarlig som BDD kan vara vilket jag är glad för eftersom det är lättare att komma ut den situationen jag befinner mig i. jag ser mig själv som ful och så fort jag kan spegla mig själv försöker jag se så att de kroppsdelar jag fullkomligt hatar inte syns, jag använder nästan aldrig t-shirts, shorts(händer ibland men mår verkligen illa av att se mig själv), klänningar eller bikini, känner mig äcklad när jag ser mig själv och vill bara försvinna. det är också oftast därför jag inte vill göra vissa saker på idrotten som t.ex springa i grupp, vill inte att folk ska se mig i träningkläderna, se hur ful jag verkligen är och kanske tycka att jag är så j*vla dålig. ibland tror jag att det skulle vara bättre om jag bara slutade med allt och slutade kämpa för att må bra, men det är inte lätt att må bra om man redan blivit nedbruten flera gånger förut för hur jag ser ut och vem jag är. det är också därför jag har träningsmani, alltså så fort jag får chansen tränar jag och då tränar jag verkligen hårt.
 
till stor del gör detta att min självkänsla är dålig, jag gillar helt enkelt inte mig själv och tills jag känner att jag kan göra det så kommer jag att få leva med BDD.
 
Tumblr_lr48n8lqsh1r2tvddo1_500_large
Tumblr_m9hbwzrpjh1qbjt25o1_500_large
Tumblr_m97iwjhkqa1rv9dnno1_500_large
 

school days, let's start!

tillbaka i skolan igen och har huvudvärk, igen, börjar bli bättre med huvudet iaf har bara ont i näsan och litet blåmärke på vänstra ögat så so far so good! hade gympa nyss gick med stavar eftersom jag hade "ont" i vaderna, ska inte klaga har bestämt att jag ska ut och springa varje dag nu! kötta!


RSS 2.0